Celebracions

Al Bar Olius oferim el nostre espai per a realitzar diferents tipus de celebracions. Algunes de les propostes que nosaltres fem son:

Comunions

Si el teu nen o nena farà la comunió al nostre bar restaurant podrà realitzar la celebració. Menjar, ball i celebració tot inclòs. Tant sols tens que trucar-nos i tots junts dissenyarem la celebració per a que aquest dia es recordi durant molt temps

Grups

Si sou bona colla i voleu menjar algu especial o teniu en ment alguna celebració al Bar Olius sou benvinguts. Qualsevol proposta serà escoltada…

Autocars

Si estàs realitzant un viatge amb el vostre grup i passeu per El Pi de Sant Just podeu parar al Bar Olius que ús servirem un bon menú a preu assequible. (Millor trucar abans per a concretar el número de persones)

Cargolades

Agafarem els cargols i els courem a la llauna o a la cassola i els servirem en safates per a 1 a 70 persones. Per a grups grans truqueu abans per a que ho podem organitzar tot.

Calçotades

Agafarem els calçots i els rostirem a foc viu per a que tinguin aquest sabor tan característic que li don la llenya i els servirem amb salsa per a calçots de la casa i després servirem graellada de carn de primera qualitat a la brasa.

Sardinades

Farem les sardines fresques a la brasa i les servirem amb all i julivert després d’una bona aminada de la casa.

Aniversaris

Si vols realitzar el teu aniversari amb nosaltres podem organitzar-ho tot per a que passis un gran dia. Farem un menú segons la teva elecció i per acabar bufarem tots junts les espelmes del pastis.

Dinars i sopars d’empresa

Organitzem sopars i dinars d’empresa en aquelles dates claus i sempre que vosaltres volgueu. Confeccionarem un menú juntament amb vosaltres per a servir els millors plats a un bon preu.

 

Podeu veure unes quantes fotografies a: fotografies celebracions

 

No dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres per a demanar més informació al 973483641 // 670295303 o mitjançant el nostre formulari de contacte.